sâmbătă , aprilie 20 2024
Home / Cazare / Cazare Rasnov

Cazare Rasnov

Ce preferinte au turistii cand vine vorba de cazare Rasnov?

Locurile de cazare Rasnov sunt foarte cautate de catre turistii romani in general. Exista si turisti straini care isi doresc sa viziteze aceasta localitate din judetul Brasov.

Cei mai multi dintre turistii din Romania sosesc aici pentru a vizita faimoasa Cetate Rasnov. Cu o istorie bogata, construita fiind cu ajutorul Cavalerilor Teutoni, cetatea atrage multi turisti. In schimb, multi turisti straini sosesc aici pentru a vizita Dino Parc, aflat aproape de cetate.

Si romanii se inghesuie sa viziteze acest parc, unde pot vedea dinozaurii in marime naturala. Este cel mai mare astfel de parc si cel mai renumit din intreaga zona de sud – est a Europei.

Atat turistii romani cat si cei straini care viziteaza Rasnovul, cauta cele mai bune oferte de cazare. Despre cazarea in aceasta localitate vom discuta in randurile care urmeaza. Daca intentionati sa vizitati Rasnovul, este recomandat sa cititi articolul pana la final.

Optiuni de cazare Rasnov

La fel ca in alte localitati cu potential turistic, si in Rasnov exista mai multe hoteluri. Hotelurile reprezinta cea mai cunoscuta si cea mai populara unitate de cazare. Si nu este vorba doar la nivel national, ci la nivel global. Cele mai multe persoane care cauta cazare, se orienteaza spre un hotel.

Cazare RasnovPentru ca o unitate de cazare sa poata fi numita hotel trebuie sa aiba cel putin 10 camere. Acestea pot avea paturi single sau paturi matrimoniale. Hotelurile au baie proprie in camera si ofera conditii de cazare excelente. Chiar si hotelurile cu mai putine stele ofera conditii foarte bune.

In schimb, turistii care cauta cele mai bune oferte de cazare Rasnov, se orienteaza spre hoteluri de 5 stele. Intr-un astfel de hotel, toate conditiile sunt la superlativ. De la curatenia din camera, produse de igiena personala pentru turisti si pana la design, totul este spectaculos. Trebuie sa facem insa precizarea ca intr-un astfel de hotel, tariful pentru cazare este foarte mare. Nu toti turistii isi permit sau doresc sa se cazeze intr-un astfel de hotel.

Cei care nu isi permit cazarea la un hotel de 5 stele, cauta hoteluri de 4 sau 3 stele. Si aici se pot bucura de conditii foarte bune de cazare. Unii turisti insa se orienteaza spre diverse pensiuni din localitate.

Pensiunile sunt unitati de cazare care au mai multe camere. Aici pot fi intalnite unul, doua sau mai multe paturi intr-o singura camera. Pensiunile pot avea bucatarie comuna care poate fi folosita de catre turisti. Unele pensiuni au bucatarie pe care o folosesc pentru a gati mancarea pentru turisti.

Ei bine, costurile cazarii sunt mai mici la pensiune in comparatie cu cele de la hotel. De mentionat insa este faptul ca si conditiile sunt la un nivel inferior. Tocmai din acest motiv, multi turisti potenti financiar se orienteaza spre hoteluri.

Cu toate acestea, la pensiune turistii pot avea o curte frumos amenajata, cu gratar si foisor. Unii turisti doar din acest motiv prefera sa se cazeze la pensiune si nu la hotel.

Deci, care este solutia perfecta?

Dupa cum se poate vedea, cand vine vorba despre cazare Rasnov, exista mai multe optiuni. Unii turisti aleg sa se cazeze la hotel. Acestia au un buget mai mare la dispozitie. Altii in schimb, prefera pensiunile din punct de vedere financiar. In plus, conditiile sunt la un nivel mai mult decat decent.

Check Also

Cazare Regim Hotelier Bucuresti

Cazare Regim Hotelier Bucuresti

Cazare regim hotelier Bucuresti Ar fi bine sa va orientati catre o Cazare Regim Hotelier …

Close