sâmbătă , aprilie 20 2024
Home / Sanatate / Salina Brasov

Salina Brasov

De ce sa va programati acum la o Salina in Brasov?

Stim cu totii ca vizita intr-o salina are foarte multe beneficii asupra sistemului respirator. Salina Brasov a fost conceputa pentru acest beneficiu, dar si multe altele. Deoarece, terapia cu sare ofera mult mai multe beneficii. Unele dintre acestea poate nici nu le stiti. Dar le veti gasi mai jos.

Beneficiile numeroase ale terapiei cu sare

Salinoterapia, sau terapia cu sare, nu este beneficia doar in cazul afectiunilor respiratorii. Sarea are proprietati vindecatoare puternice. Iar acest lucru stim inca de la stramosii nostri. Care cunosteau o parte din beneficiile oferite de o salina naturala. Sarea are proprietati antiimflamatoare si antibacteriene.

Camera de sare de la Salina Brasov a fost conceputa pentru a scoate cat mai eficient proprietatile benefice oferite de sare. Astfel, ventilatia camerei este gandita pentru a transporta eficient sarea, ca aceasta sa ajunga exact acolo unde este nevoie. Sarea utilizata la noi este una naturala si adusa dintr-una din cele mai renumite saline naturale din tara.

Salina BrasovSarea ajuta atat in ameliorarea problemelor resipratorii, cat si la oxigenarea sangelui, la reducerea inlfamatiilor si la combaterea infectiilor. In plus, salinoterapia este extrem de eficienta in cazul iritatiilor pielii. Particulele fine de sare patrund usor zonele afectate ale pielii, ajutand reducerea rosetii si a inflamatiilor.

Salina Brasov

Daca va programati din timp, vindecarea va fi mai aproape ca oricand. Sedintele de salinoterapia va vor ajuta atat vindecarea, cat si imbunatatirea sanatatii intregului corp. Sangele va fi mai oxigenat, inflamatiile din corp vor fi reduse, iar infectiile vor fi ameliorate. Doar o sedinta va putea aduce numeroase beneficii asupra coprului, Asa ca nu mai stati pe ganduri.

Programarile la salina noastra se fac pe baza unei trimiteri de la un medic. Cu aceasta trimitere veti putea participa la numarul de sedinte recomandate de specialist. Personalul nostru va sta la dispozitie, ca dvs sa aveti parte de o experienta relaxanta si de neuitat.

Check Also

Urgente Stomatologice Brasov

Urgente Stomatologice Brasov

Urgente stomatologice Brasov – Ce este de facut intr-un caz de urgenta? Este important sa …

Close