joi , decembrie 7 2023
Breaking News
Home / Servicii / Epilare Definitiva Brasov

Epilare Definitiva Brasov

Ce metode de epilare definitiva Brasov exista?

Procedura de epilare definitiva Brasov este perfecta pentru a elimina firele de par nedorite de pe anumite zone corporale.

Aceasta procedura castiga din ce in ce mai multa popularitate, atat in randul femeilor, cat si printre barbati. Este firesc sa se intample astfel, din moment ce alte metode de eliminare a parului sunt si dureroase, si nici nu ofera rezultate satisfacatoare.

Vom discuta despre epilarea definitiva in randurile de mai jos, iar informatiile pe care le veti descoperi va pot fi de mare ajutor. Veti afla care sunt metodele prin care poate fi pusa in practica procedura de eliminare definitiva a firelor de par.

Metode de epilare definitiva Brasov

Epilarea definitiva este un proces care vizeaza distrugerea foliculilor de par, astfel incat acestia sa fie impiedicati pe viitor sa mai creasca.

Epilare Definitiva BrasovAceasta procedura este sigura si eficienta si poate fi aplicata in mai multe zone ale corpului (maini, picioare, spate, zona inghinala, zona axilelor, etc.).

Trebuie sa precizam faptul ca exista mai multe metode prin care poate fi efectuat un astfel de tratament de eliminare a firelor de par. Le vom enumera in randurile care urmeaza.

1. Epilare laser

Aceasta metoda de epilare definitiva Brasov foloseste fascicule concentrate de lumina, cu scopul de a viza si indeparta foliculii firelor nedorite de par. Este o procedura deosebit de sigura, si foarte eficienta pe termen lung.

Rezultatele pot fi vizibile chiar si peste 10 – 15 ani de la finalizarea tratamentului, daca sunt respectate sedintele anuale (1 – 2 sedinte anuale) de intretinere a tratamentului.

Aceasta procedura este mai eficienta precum epilarea cu ceara, decat utilizarea epilatorului sau a aparatului de ras.

Pe termen lung este si mai ieftina, deoarece nu veti mai cheltui nici un ban pentru ceara, aparate de ras sau crema pe care sa o aplicati pentru a elimina firele de par. In plus, este o procedura care nu provoaca durere si poate fi aplicata pe fe fata, picioare, brate, axile, zona bikinilor si multe alte zone.

2. Epilarea IPL

IPL (Intense Pulsed Light) reprezinta o alta metoda de eliminare pentru o perioada indelungata a firelor de par.

Aceasta metoda foloseste lumina cu spectru larg pentru a viza si a reduce cresterea parului. De multe ori este inclusa in aceiasi categorie cu epilarea laser dar, aceasta procedura este diferita in functie de sursa de lumina pe care o foloseste.

Dispozitivele IPL emit un spectru larg de lumina, care se poate ajusta pentru diverse culori de par si nuante de piele.

3. Electroliza

Electroliza este o alta metoda de indepartare permanenta a parului , folosind un ac minuscul sau o sonda introdusa in fiecare folicul de par.

Sonda furnizeaza un curent electric mic sau energie de radiofrecventa direct catre foliculul de par, distrugand celulele responsabile de cresterea parului.Exista trei metode principale de electroliza:

  • Electroliza galvanica: Un curent continuu este aplicat foliculului de par, creand o reactie chimica care transforma umiditatea si sarurile pielii in hidroxid de sodiu. Hidroxidul de sodiu actioneaza pentru a distruge foliculul de par, prevenind cresterea viitoare a parului.
  • Termoliza sau electroliza: Undele scurte implica curent alternativ (de inalta frecventa) pentru a genera caldura in foliculul de par. Caldura produsa dauneaza celulelor foliculului de par, ducand la intreruperea cresterii parului.
  • Metoda de amestec: Metoda de amestec combina electroliza galvanica si termoliza. Implica folosirea curentilor continui si alternativi pentru a oferi un tratament eficient prin combinarea efectelor chimice si termice asupra foliculului de par.

In timpul sedintei de electroliza, profesionistul care efectueaza procedura trateaza cate un folicul de par, asigurand precizie si acuratete. Durata fiecarei sedinte depinde de marimea zonei de tratament si de densitatea parului.

Este important de retinut ca electroliza poate consuma mult timp, deoarece fiecare folicul de par trebuie tratat individual. Cu toate acestea, este o metoda versatila, potrivita pentru toate tonurile de piele si tipurile de par, inclusiv pentru persoanele cu par mai deschis.

Concluzie

Asadar, cand se doreste procedura de epilare definitiva Brasov, exista mai multe optiuni. Trei dintre ele au fost prezentate anterior (epilare laser, epilare IPL si electroliza). Fiecare alege ce procedura doreste sa urmeze, dar cea mai populara este fara doar si poate, epilarea definitiva cu laser.

Check Also

Formatie Muzica De Petrecere

Formatie Muzica De Petrecere

Sfaturi pentru a alege corect o formatie muzica de petrecere Exista atat de multe tipuri …

Close