joi , octombrie 17 2019
Breaking News
Home / Juridic / Infiintare PFA Brasov

Infiintare PFA Brasov

Infiintare PFA Brasov

Daca sunteti norocos sa va puteti tranforma apsiunea sau profesia intr-o afacere, atunci nu aveti nimic de pierdut. Dar inainte de a va decide sa optati pentru Infiintare PFA Brasov, trebuie sa cunoasteti conditiile infiintarii unui PFA. Doar indeplinind aceste conditii veti avea dreptul la PFA.

Infiintare PFA BrasovDaca nu stiti care sunt aceste conditii, atunci puteti apela la ajutorul unei companii de Infiintari Firme Brasov. Expertii va pot analiza nevoile si asteptarile in ceea ce priveste viitorul afacerii. Iar in functie de acestea, va poate sfatui in alegerea celei mai avantajoase forme juridice pentru dvs.

Dar acestia va pot ajuta si in furnizarea si explicarea conditiilor pe care trebuie sa le indeplinti pentru a avea dreptul sa infiintati un PFA. O prima conditie, defapt comuna, este implinirea varstei de 18 ani. In plus, trebuie sa nu figurati cu savarsirea unor fapte sanctionate de ligeile vamale sau financiare.

O alta conditie importanta este sa fditi inscrisi in cazierul fiscal. Si sa aveti un sediu profesional declarat in conformitate cu legile. Dar mai exista o conditie importanta. Aceasta conditie este importanta doar pentru PFA. Astfle, trebuie sa prezentati un certificat sau o documentatie care atesta ca dispuneti de pregatire profesionala sau experienta in domeniul de activitate ales.

Check Also

Agentie De Marketing Online

Agentie De Marketing Online

Agentie de marketing online Alegeti o Agentie De Marketing Online. Este un lucru cunoscut azi …

Close