sâmbătă , aprilie 20 2024
Home / Casa si Gradina / Autorizare ISU Brasov

Autorizare ISU Brasov

Pentru ce cladiri este nevoie de o autorizare ISU Brasov?

Dupa cum bine stim cu totii, constructiile si diverse spatii amenajate au nevoie de diverse autorizatii precum o autorizare ISU Brasov. Aceasta autorizatie mai este cunoscuta si sub denumirea de autorizatie de securitate la incendiu.

Autorizare ISU BrasovDe mentionat este faptul ca o astfel de autorizatie este obtinuta in urma unor verificari efectuate de catre inspectorii ISU. Acestia verifica masurile de aparare impotriva incendiilor. Mai exact, verifica daca au fost implementate acele masuri mentionate in avizul ISU.

De mentioat este faptul ca o autorizatie ISU Brasov nu este necesara pentru toate tipurile de activitati. Din acest motiv, antreprenorii trebuie sa stie sa se informeze in legatura cu necesitatea autorizatiei. Lipsa acesteia reprezinta o contraventie si conform legii privind apararea impotriva incendiilor, va fi sanctionata.

Autorizare ISU Brasov

O astfel de autorizare ISU Brasov este necesara in foarte multe situatii, iar in continuare puteti descoperi exemple utile. Nu am enumerat fiecare cladire care are nevoie de o astfel de autorizatie, ci am pregatit doar cateva exemple.

Asadar, de o autorizare ISU Brasov au nevoie:

 • Cladirile considerate a fi inalte si foarte inalte.
 • Cladirile care au mai mult de patru niveluri subterane.
 • Sediile publice care au suprafata mai mare de 600 de metri patrati.
 • Lacasurile de cult dar si spatiile de cazare aferente.
 • Spatiile pentru depozitarea buteliilor transportabile.
 • Cladirile agrozootehnice sau agroindustriale, in cazul in care suprafata lor depaseste sau este etala cu 600 de metri patrati. Aici exista insa si mici exceptii.
 • Garile, autogarile sau chiar si aerogarile.
 • Cladirile care au urmatoarele destinatii: alimentatie publica, birouri, comert, ingrijirea sanatatii, cultura sau invatamant.
 • Centrele de primire turistica.
 • Centrele de agrement.
 • Spatiile de productie sau spatiile de depozitare.
 • Cladirile sau amenajarile in care au loc activitati sportive.
 • Constructiile, sistemele sau instalatiile pentru statiile publice de distributie a carburantilor.
 • Cladirile civile subterane sau spatiile publice a caror suprafata depaseste 100 de metri patrati, etc.

Exista asadar multe situatii in care este necesara o autorizare ISU Brasov. Tocmai din acest motiv, in cazul in care nu aveti certitudinea ca este necesara o autorizatie pentru dvs., cereti ajutor.

Exista pe piata firme de specialitate care se ocupa de intocmirea dosarului care se depune la ISU pentru eliberarea autorizatiei. In mod evident, personalul calificat al unei astfel de firme va poate ajuta cu raspunsurile de care aveti nevoie. Unele firme ofera ajutor gratuit in acest sens, in timp ce alte firme percept o taxa pentru consultanta.

Exista si posibilitatea de a contacta direct Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Brasov (in cazul de fata). Luati legatura cu ISU, iar specialistii va pot oferi un raspuns adecvat. In mod evident, nu este nimeni mai in masura sa ofere raspuns pentru aceasta intrebare decat ISU.

Care este solutia mai buna?

Cea mai simpla solutie este sa luati legatura cu o firma care va poate ajuta sa obtineti o autorizare ISU. Desi puteti lua legatura personal cu Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta, o firma de specialitate mai mult ajutor va poate acorda.

In plus, nu mai pierdeti timpul intocmind dosarul care trebuie depus in vederea eliberarii documentului. De toate demersurile se vor ocupa cei de la firma pe care o alegeti. Acestia ridica de la ISU si autorizatia si v-o inmaneaza in cel mai scurt timp. Aceasta este cu siguranta solutia ideala pentru dvs.

Check Also

Servicii DDD

Servicii DDD

Cele mai utile informatii despre servicii ddd Toata lumea vorbeste despre servicii ddd, dar exista …

Close