duminică , iunie 16 2024
Home / Servicii / Condus Defensiv

Condus Defensiv

Condus defensiv

Multe dintre accidentele rutiere au loc pentru ca soferii nu tin cont de Condus Defensiv. Ei dau de multe ori dovada de imprudenta atunci cand conduc. De asemenea, multi soferi nu dau prioritate si nu depasesc regulamentar atunci cand sunt nevoiti sa faca acest lucru. Acest lucru duce in cele din urma la accidente. Multe dintre accidente au loc datorita soferilor.

Cu toate ca scoala de soferi va invata anumite lucruri, multe lucruri se invata dupa finalizarea acesteia. Scoala auto va invata cum sa manevrati masina la viteze foarte mici. Restul este deprins cu timpul. Exista cateva sfaturi de care sa tineti cont atunci cand doriti sa evitati orice accident.

Condus defensiv

Condus DefensivIn primul rand, trebuie sa va examinati cu atentie masina. Verificati de fiecare data nivelul uleiului si rotile acesteia. De asemenea, daca plecati inafara orasului, verificati luminile masinii. Puteti da o tura cu masina inainte de a pleca la drum. Punerea centurii este un lucru de avut in vedere. Ar trebui ca orice pasager sa-si puna centura. Chiar si cei din spatele masinii trebuie sa-si puna centura. In momentul unui impact, ocupantii masinii devin mai grei. Acesta este motivul pentru care este importanta punerea centurii.

Instructorii de Condus Defensiv va recomanda sa nu uitati ca atunci cand suneti in trafic sa fiti cat mai vizibil. Aprindeti de fiecare data luminile de intalnire. Semnalizati-va in permanenta intentiile. De asemenea, semnalizati-va intentiile si pietonilor. Un alt lucru important este sa va concentrati mereu pe sofat. Nu va ocupati de alte lucruri atunci cand sofati.

Condus defensiv

Un alt lucru important este sa fiti calmi in orice situatie. Nu ar trebui sa raspundeti la provocarile altora. Nu ar trebui nici sa-i educati pe altii atunci cand conduceti. Condusul nervos duce de obicei la ambuteiaje, cat si la diverse accidente ce pot fi evitate. Nu intrati niciodata intr-o competitie cu voi insiva.

Condus Defensiv – Trebuie sa va asigurati cat mai des in oglinzi. Reduceti viteza in intersectii. Nu ar trebui sa depasiti mai mult de 40 km/h cand ajungeti intr-o intersectie. Anticipati evenimentele care se intampla in trafic. Priviti de fiecare data mai departe decat masinile din fata voastra.

Check Also

Pret Formatie Nunta

Pret Formatie Nunta

Pret formatie nunta – Cum sa gasiti o formatie de muzica de nunta ieftina? Pret …

Close