sâmbătă , aprilie 20 2024
Home / Servicii / Epilare Definitiva

Epilare Definitiva

Epilare definitiva in zona inghinala

Tratamentul de epilare definitiva cu laser in zona inghinala este preferat de catre majoritatea femeilor care doresc sa elimine firele de par din zona respectiva. De ce prefera femeile aceasta metoda si nu epilarea cu ceara sau de ce nu mai doresc sa utilizeze epilatorul sau aparatul de ras, puteti afla in continuare.

De ce sa alegem o epilare definitiva?

Metodele mentionate anterior si anume epilarea cu ceara sau cu epilatorul sunt dureroase, in mod special epilarea cu ceara. Nu putine sunt femeile care au plans de durere in momentul in care au ales sa elimine in acest fel firele de par din zona inghinala, care este o zona foarte sensibila.

Utilizarea aparatului de ras poate provoca iritatii si zgarieturi ale zonei, iar ulterior taierii firelor de par, va aparea senzatia de mancarime. Cand o femeie este in oras sau la servici, este foarte deranjant sa simta senzatia de mancarime.

Epilare DefinitivaEi bine, epilarea definitiva cu laser este o procedura care nici nu doare, nici nu produce senzatia de mancarime in zona tratata si nici nu irita pielea. Este un tratament corporal care nu are reactii adverse si este 100% sigur pentru piele si pentru intreg corpul.

Sedintele de epilare cu laser in zona inghinala dureaza foarte putin timp pentru ca discutam totusi despre o suprafata mica a corpului care este epilata.

Este nevoie doar de cateva minute pentru o sedinta, iar in decursul a catorva sedinte vor fi obtinute rezultate pur si simplu uimitoare, astfel ca pana la 15 ani nu vor mai creste fire de par in zona respectiva. Trebuie insa efectuata anual cate o sedinta de intretinere.

In plus, acest tratament corporal reprezinta fara doar si poate, si optiunea cea mai buna pentru a trata firele de par crescute sub piele. Deci, exista suficiente argumente pentru a alege aceasta metoda de eliminare a firelor de par.

Nu este o procedura scumpa?

Daca va intrebati cat trebuie sa platiti pentru o epilare definitiva cu laser, pretul difera de la salon la salon, si este influentat de zona tratata. Cu siguranta insa, pe termen lung aceasta metoda este mult mai atractiva din punct de vedere financiar decat epilarea cu ceara sau utilizarea aparatului de ras.

Check Also

Pret Formatie Nunta

Pret Formatie Nunta

Pret formatie nunta – Cum sa gasiti o formatie de muzica de nunta ieftina? Pret …

Close