sâmbătă , aprilie 20 2024
Home / Restaurante Pizzerii / Pizza Brasov

Pizza Brasov

Pizza Brasov

O Pizza Brasov buna este alegerea perfecta pentru orice pranz. O pizza este apreciata pentru gustul sau unic. De asemenea, aceste mancaruri faimoase au inceput sa fie considerate a fi fast food. In Statele Unite, pizza este asociata cu o dieta nesanatoasa. Cu toate acestea, pizza este inca foarte apreciata in Italia. Ea este vazuta ca un fel de mancare foarte gustoasa si sanatoasa. In aceasta tara se respecta toate retele autentice de pizza. De asemenea, ingredientele folosite sunt de o foarte buna calitate. Deoarece ingredientele sunt extrem de importante in realizarea unei Pizza Brasov apetisanta.

Pizza BrasovPizza Brasov

Pizza pe care o cunoastem azi a aparut mai recent. Numele de pizza insa provine din perioada medievala. Se pare ca in Imperiul Roman se consuma un fel de pizza. Ea era de fapt o paine condimentata. Multi spun ca focaccia ar fi de fapt precursoarea pizzei pe care o cunoastem azi. Chiar si in tari precum India sau Grecia, aceasta paine era foarte apreciata. In realizarea ei erau folosite ierburi, usturoi si ceapa.

Focaccia s-a transformat in pizza pe care o stim azi dupa descoperirea Americii. Rosiile au transformat definitiv acest fel de mancare. Asezarea rosiilor pe blatul de paine era practicata in zonele sarace din Italia. Acest lucru a facut ca pizza sa nu fie initial adoptata de ceilalti italieni. Cu toate acestea, pe masura ce au aparut multe toppinguri, ea a inceput sa devina mai faimoasa. Aceasta a intrat rapid in alimentatia cotidiana a italienilor.

Pizza Brasov

Una dintre cele mai apreciate pizze din Italia este Margherita. Aceasta pizza are o origine destul de veche. Culorile sale caracteristice sunt similare stagului Italiei. Se folosesc astfel rosiile pentru culoarea rosu, mozzarella pentru alb si busuiocul pentru verde. Aceasta pizza si-a capatat numele datorita faimei pe care o avea la castelul regal. Regina Margherita aprecia foarte mult aceasta pizza.

Chiar si pizza Marinara era foarte cunoscuta. Aceasta era preparata de sotiile marinarilor. Blatul acestei pizze era acoperit doar cu rosii, usturoi si ulei de masline. In ziua de azi pizza este foarte apreciata peste tot. Ea a trecut granitele Italiei si a devenit unul dintre cele mai faimoase mancaruri din lume.

Close