sâmbătă , aprilie 20 2024
Home / Constructii / Producator Containere De Locuit

Producator Containere De Locuit

Alegerea unui producator containere de locuit

Fiecare producator containere de locuit este la mare cautare in aceasta perioada. Acest producator scoate pe piata case din containere potrivita fiecarui model. Despre casele de locuit puteti afla mai multe informatii de pe Google. Sau, puteti lua legatura cu o astfel de firmal.

Producator containere de locuit

Exista mai multi astfel de producator containere de locuit. Din acest motiv s-ar putea sa vi se para dificil de facut o alegere. Este insa simplu de luat o decizie desi pare dificil, pentru ca se tine cont si de necesitati dar si de buget.

Producator Containere De LocuitCasele modulare reprezinta una dintre solutiile de constructie la moda ale momentului: folosirea containerelor maritime ca casa. Aceste case modulare cu pret atractiv sunt convingatoare datorita timpului redus de constructie.

Descrise adesea ca locuinte alternative si ecologice, aceste case reprezinta intr-adevar o solutie durabila? Unii ar spune ca da, altii in schimb se abtin sa ofere o parere sau un raspuns.
Despre casele din containere vom discuta in randurile de mai jos. Cititi cu atentie pana la final si aflati mai multe informatii care pot influenta decizia unui potential cumparator.

Avantaje case din containere de locuit

Exista doua tipuri de case de containere: transformarea unui container industrial sau asamblarea mai multor containere folosind un cadru metalic. Daca o casa din containere este populara, este pentru ca beneficiaza de multe avantaje.

Unul dintre argumentele principale este pretul acestuia: intre 400€/mp si 2 000€/mp (casa la cheie), conform site-ului francez quelleenergie.fr. Variatia costului acestuia depinde de pretul de vanzare al containerului in sine, de transportul acestuia si de costurile de instalare/adaptare a acestuia.

Un alt punct forte este ca aceste constructii modulare se construiesc rapid. Fundatiile fiind usoare, precum si amenajarile exterioare necesare, casa din containere poate prinde contur in doar cateva saptamani, si pana la cateva luni daca este un ansamblu de mai multe containere.

In cele din urma, acest tip de constructie permite libertate arhitecturala. Datorita modularitatii sale, este posibil sa se defineasca un ansamblu personalizat.

Dar performante nu atat de sustenabile…

Majoritatea producatorilor si constructorilor specializati in case containere au prezentat avantajele ecologice ale acestui habitat.

Cu toate acestea, acest argument este justificat atunci cand containerul in cauza este reciclat si ca transportul acestuia nu explodeaza amprenta de carbon. Pentru a garanta un aspect exterior perfect, din ce in ce mai multi constructori propun containere noi, uneori fabricate in cealalta parte a lumii si cu o mare energie intruchipata.

Producator Containere De Locuit – Specialistii vorbesc si despre efectul „Faraday Cage”. Intr-adevar, structura metalica a acestor case actioneaza ca o protectie impotriva undelor electromagnetice externe. Pe de alta parte, radiatiile prezente in interior vor tinde sa ramana inchise in casa.

Mai mult, calitatea aerului din interior poate fi o problema deosebit de complexa la achizitionarea unui container. Unele containere, inainte de a fi reciclate, au transportat substante toxice, care afecteaza calitatea aerului din interior atunci cand sunt transformate in spatiu de locuit. Alegerea unei ventilatii optime va fi atunci esentiala.

Producator Containere De Locuit

In cele din urma, unul dintre dezavantajele majore ale acestui tip de casa este nivelul de performanta termica. Otelul fiind deosebit de conductiv, un recipient poate fi o adevarata sita termica, greu locuibila vara si iarna. Importanta izolarii structurii este cruciala si din nou, pentru ca locuinta sa fie considerata ecologica, va fi necesara alegerea unor materiale sustenabile.

Check Also

Case Modulare

Case Modulare

Cine cauta sa cumpere case modulare? Cand vine vorba despre case modulare, trebuie mentionat faptul …

Close