sâmbătă , aprilie 20 2024
Home / Casa si Gradina / Produse Curatenie

Produse Curatenie

Alege si tu Produse Curatenie de calitate

O locuinta va fi intretinuta folosind cele mai adecvate Produse Curatenie. Exista o gama diversificata de detergenti dedicati. Sunt foarte concentrati. Pentru o curatare eficienta se foloseste o singura picatura dintr-un produs de curatat puternic. Detergentul delicat este sub forma de crema. De regula, un detergent delicat se va folosi pentru curatrea obiectelor din inox, aluminiu, crom, sticla si plastic. Un detergent delicat are un miros de parfum proaspat.

Contine ingrediente naturale, dar si ingrediente biodegradabile, cu preponderenta plante si minerale. Nu contine nici un fel de inalbitori ăe baza de clor. Este un detergent testat dermatologic.

Produse Curatenie – casa ta va fi impecabila

Produse CurateniePentru curatarea suprafetelor de sticla si a metalelor se vor folosi solutii speciale. Pentru curatarea geamurilor exista spreiuri si solutii speciale. Toate sunt Produse Curatenie. Folosind aceste solutii, sticla va fi stralucitoare. Nu vor fi urma si nici pete pe sticla. Un sprei calitativ folosit pentru curatarea geamurilor va contine si agent antiaburire. Va elimina, intotdeauna, murdaria si grasimile de pe geamuri si de pe oglinzi. Se poate curata si portelanul.

Se pot curata si geamurile de la masini. Pentru degresare este necesar ca solutia sa contina amoniac si solventi. Pentru o curatare eficienta se vor pulveriza, initial, zone mici. Ulterior, acestea se vor sterge cu un prosop de hartie.

Preturi si oferte de Produse Curatenie

Detergentul pentru geamuri asigura stralucirea suprafetelor din sticla. Folosind un detergent calitativ nu vor mai exista nici un fel de pete pe ferestre. Mirosul va fi proaspat. Utilizand cele mai calitative Produse Curatenie oglinzile, ecranele televizoarelor si ale computerelor vor fi foarte curate. Se pot folosi inclusiv servetele cu detergent special pentru geamuri. Vor fi inlaturate toate depunerile dificile. Un detergent de geamuri calitativ va contine, intotdeauna, ingrediente din plante. Detergentul adecvat este si economic. O jumatate de litru de detergent pentru geamuri va fi diluat in doi litri de apa. Intrebuintarea se va face cu usurinta. Acesta se va pulveriza pe suprafata dorita si se va sterge pana la uscare.

Check Also

Servicii DDD

Servicii DDD

Cele mai utile informatii despre servicii ddd Toata lumea vorbeste despre servicii ddd, dar exista …

Close