sâmbătă , septembrie 30 2023
Breaking News
Home / Evenimente / Sala De Conferinta Rasnov

Sala De Conferinta Rasnov

Sala De Conferinta Rasnov pentru evenimente de succes

Sala De Conferinta Rasnov este amenajata si dotata ultramodern. Cele mai multe evenimente desfasurate in incinta acesteia sunt evenimentele business. Pentru un eveniment corporate de succes, organizatorii conferintei se vor asigura de calitatea serviciilor necesare bunei desfasurari a activitatii promovate in cadrul intrunirii. Sala de conferinta din Rasnov dispune de toata infrastructura necesara gazduirii unui eveniment de un numar de maxim o suta de persoane. In sala exista numeroase facilitati oferite participantilor. In incapere exista climatizare si aer conditionat. Ecranele de proiectie si conexiunile internet sunt foarte importante.

Sala De Conferinta Rasnov

La cererea solicitantilor se asigura si echipamente suplimentare de sonorizare. Se vor pune la dispozitia participantilor microfoane fixe si mobile, precum si difuzoare. Se asigura si servicii de secretariat si de traducere la cererea organizatorilor evenimentului.

Sala De Conferinta RasnovToate echipamentele necesare desfasurarii in conditii optime a sedintei se vor asigura de organizatorii evenimentului in colaborare stransa cu Sala De Conferinta Rasnov. In incinta salii se poate desfasura orice eveniment social. Cele mai frecvente prezentari se refera la seminarii, la diferite receptii, la cocktail-uri, traininguri si sedinte de pregatire si de perfectionare profesionala a angajatilor. Rezultatele obtinute vor fi excelente.

Sala De Conferinta Rasnov

Personalul angajat la Sala De Conferinta Rasnov dispune de o vasta si de o bogata experienta in organizarea integrala o oricaror tipuri de evenimente. Majoritatea oaspetilor care se intalnesc in cadrul unei sedinte au interese comune. Acestia schimba multe idei moderne. Intalnirile au loc sub forma de reuniuni. Pot avea loc diverse prezentari de servicii si de produse. O conferinta poate fi privita ca fiind cel mai eficient instrument de comunicare. Sala de conferinte din Rasnov poate gazdui un numar maxim de o suta de persoane.

Se pot tine inclusiv si prelegeri. Se pot organiza si piese de teatru. Intotdeauna se asigura accesul gratuit si nelimitat la internet tip wireless. Se ofera, in mod gratuit, si locuri de parcare special amenajate. Parcarea este monitorizata video.

Check Also

Trupa cover

Trupa cover

Trupa cover Alegand o Trupa Cover potrivita, veti lua o decizie foarte buna. Aceasta trupa …

Close