sâmbătă , aprilie 20 2024
Home / Servicii / Cele Mai Bune Strategii De Link Building

Cele Mai Bune Strategii De Link Building

Cele Mai Bune Strategii De Link Building

Exista trei mari Strategii De Link Building pe care le punem in practica chiar si noi. Expertii nostri au incredere in aceste strategii. Si le utilizeaza chiar si pentru clientii nostri. Cu aceste 3 strategii, veti avea parte de backlink-uri de pe domenii variate si de calitate.

Strategii De Link BuildingDirectoarele de articole – au inceput sa apara din ce in ce mai mulote asa numite “directoare” de articole. Acestea au luat nastere pentru a oferi backlink-uri de calitate celor care au nevoie. Chiar si compania noastra dispune de o retea de zeci de directoare necesare unui Link Building de calitate.

Guest Blogging – desi putine, dar exista chiar si in Romania blog-uri care permit postarea de articole ca guest. Cautand site-uri de acest gen, veti putea posta articole de pe care sa va trimiteti cel putin un backlink. Trebuie doar sa aveti grija ca continutul sa fie unic si atragator.

Cautarea de broken links – daca nu le aveti cu scrisul, atunci puteti cauta articole deja postate, care au un link rupt sau nefunctional. Aceste link-uri rupte iau nastere atunci cand pagina catre care duceau nu mai exista. Trebuie doar sa aveti grija ca articolul sa aibe legatura cu nisa din care face parte site-ul dvs. Cu un simplu e-mail le puteti cere adminului sa inlocuiasca link-ul rupt cu unul catre site-ul dvs.

Check Also

Pret Formatie Nunta

Pret Formatie Nunta

Pret formatie nunta – Cum sa gasiti o formatie de muzica de nunta ieftina? Pret …

Close