sâmbătă , aprilie 20 2024
Home / Servicii / Transport Agabaritic

Transport Agabaritic

Transport Agabaritic complex

Un Transport Agabaritic este un transport complex. Acesta necesita foarte multa planificare initiala. Logistica trebuie sa fie foarte bine pusa la punct. Transportul agabaritic presupune o incarcatura de foarte mari dimensiuni, valoroasa. Acesta incarcatura poate avea si sute de tone.

Specialistii in acest domeniu acorda o atentie deosebita atat partii tehnice cat si partii legale a tot ceea ce inseamna transport agabaritic. Foarte des, se transporta si prefabricate din beton de sute de tone. De regula, se pot transporta zece tone pe osie pe drumurile europene, potrivit normelor legislative aplicabile. Pe drumurile pietruite pot fi transportate maxim opt tone pe osie. Intotdeauna, este necesara o autorizatie speciala pentru aceste tipuri de transporturi.

Oferte specializate de Transport Agabaritic

Transport AgabariticMajoritatea companiilor specializate in Transport Agabaritic pun la dispozitia clientilor o multitudine de servicii complexe. Operatiunile de manipulare a marfurilor agabaritice presupun cunostinte specifice in domeniu. O companie de profil dispune de un vast portofoliu de servicii. Se ofera inclusiv si escorte speciale pentru transport. Prezinta o importanta deosebita si serviciile de ridicari cu macaraua in conditi speciale a marfurilor cu dimensiuni foarte mari.

Societatile de transport detin departamente specializate in intermediere si consultanta. Aceste servicii adiacente obiectului principal de activitate, si anume acela de transport agabaritic prezinta semnificatie deosebita.

Flota auto pentru categorii speciale de transport

Pentru a se realiza Transportul in conditii optime se vor utiliza trailere de dimensiuni mari. In parcurile auto special amenajate exista intregi flote auto, care sunt in continua dezvoltare, crestere si expansiune. Exista foarte multe camioane si platforme potrivite pentru diferite tipuri de marfuri, ce urmeaza a fi transportate. De regula, o companie specializata in transport agabaritic detine o flota care este compusa dintr-un numar de peste patruzeci de camioane si un numar de peste saizeci de trailere. Acestea au diferite configurat. Fiecare incarcatura prezinta unicitate. In acest scop, flota trebuie sa fie versatila. Va fi o flota pregatita sa infrunte si cele mai dure conditii de transport.

Check Also

Pret Formatie Nunta

Pret Formatie Nunta

Pret formatie nunta – Cum sa gasiti o formatie de muzica de nunta ieftina? Pret …

Close