duminică , iunie 16 2024
Home / Constructii / Case Modulare

Case Modulare

Cine cauta sa cumpere case modulare?

Cand vine vorba despre case modulare, trebuie mentionat faptul ca acestea au alt tip de structura comparativ cu casele din lemn. Casele modulare pot avea structura metalica sau din lemn. In schimb, casele traditionale fie sunt construite din caramida, fie din BCA.

Tot despre casele modulare mai trebuie mentionat faptul ca sunt prefabricate. Mai exact, structura lor este fabricata intr-o fabrica de productie, indiferent ca este structura metalica sau din lemn.

Cand structura este finalizata, este incarcata in camion si transportata pe santier. Expertii din cadrul firmei vor asambla casa precum un puzzle intr-o perioada scurta de timp.

Aceste case sunt la mare cautare datorita mai multor avantaje, pe care vi le enumeram in randurile urmatoare. Pana atunci mentionam faptul ca multi tineri casatoriti cauta astfel de case, care sunt mai ieftine decat casele traditionale.

Exista si persoane care doresc sa se mute de la bloc la casa si nu dispun de foarte multi bani. Cu toate acestea, se orienteaza spre casele modulare care sunt mai ieftine.

Case ModularePersoanele cu situatie financiara buna dar care doresc sa economiseasca bani se pot orienta de asemenea spre case modulare. Acestea sunt doar cateva exemple de persoane care oricand se pot orienta spre casele modulare.

Avantaje case modulare

Acum ca am vazut cine se orienteaza spre asemenea case care sunt mai ieftine decat cele traditionale, sa discutam despre avantaje. Acestea sunt numeroase, iar primul l-am enumerat deja in articol (sunt mai ieftine decat casele traditionale). Sa vedem ce alte avantaje sunt asociate cu aceste case.

1. Constructie rapida

Un mare beneficiu al caselor modulare este viteza cu care sunt construite. In timp ce o casa traditionala ar dura in medie 40 de saptamani pentru a fi construita, o casa modulara ar putea fi finalizata in doar 10 zile.

Se mai pot adauga inca aproximativ doua saptamani pentru ca finisajele sa fie executate de catre specialisti. Cu toate acestea, timpul pentru a construi o asemenea locuinta este mult mai scurt decat timpul necesar pentru a construi o casa traditionala.

Un alt lucru care lucreaza in favoarea caselor modulare este ca acestea sunt construite in afara amplasamentului, sub acoperisurile fabricii. Vremea nefavorabila nu poate opri productia.

2. Calitate superioara

Au trecut de mult vremurile in care casele modulare erau asociate cu maiestria substandard. De fapt, s-ar putea sa va surprinda sa aflati ca multe dintre materialele folosite la fabricarea caselor modulare sunt folosite pentru casele traditionale.

Casele modulare pot fi construite dupa specificatiile proprietarului si pot fi construite din materiale precum piatra, caramida si lemn. De obicei, placarea si finisajele sunt adaugate locuintei odata ce aceasta a fost transportata la locul sau permanent, garantand un aspect exceptional.

Ardezia, betonul sau argila pot fi folosite pentru acoperis, desi placile usoare de otel se dovedesc a fi un material foarte popular pentru constructia de acoperisuri modulare.

Placile usoare din otel sunt durabile, practice pentru mutare si sunt extrem de eficiente din punct de vedere energetic. De asemenea, vor dura mai mult de 40 de ani daca sunt instalate corect.

3. Sunt ecologice

Casele modulare sunt o alegere mai ecologica in comparatie cu majoritatea caselor traditionale. Unul dintre motive este ca sunt mai eficiente din punct de vedere energetic, datorita specificatiilor lor stricte.

In plus, casele modulare pot fi construite folosind materiale durabile si proiectate cu caracteristici eficiente din punct de vedere energetic, cum ar fi panourile solare. De fapt, eco-friendly incepe de fapt din etapa de construire.

Pentru aconstrui case modulare sunt mai putine deseuri produse la fata locului, deoarece sunt construite intr-o fabrica. Acest lucru limiteaza impactul asupra mediului asociat constructiei la fata locului.

Check Also

Producator Containere De Locuit

Producator Containere De Locuit

Alegerea unui producator containere de locuit Fiecare producator containere de locuit este la mare cautare …

Close