joi , decembrie 7 2023
Breaking News
Home / Instalatii Termice / Focare Seminee cu Lemne

Focare Seminee cu Lemne

Focare Seminee cu Lemne

Sistemul de incalzire al unei case reprezinta unul dintre cele mai importante aspecte de care trebuie sa se tina cont. Incalzirea reprezinta una dintre nevoile esentiale ale fiecaruia, de aceea este bine sa acordam o atentie sporita atunci cand decidem ce echipament sa achizitionam. Dintre aceste echipamente ce pot reprezenta o solutie ideala va sugeram achizitia de focare seminee cu lemne.

De ce sa alegem focare seminee cu lemne?

Focare Seminee cu LemneIn primul rand, ne putem referi la combustibilul utilizat. Exista pe piata focare seminee cu lemne dar si cu peleti. Aceste doua instalatii folosesc doua tipuri de combustibil ce reprezinta o alternativa economica si ecologica. Cantitatea de combustibil necesara incalzirii este mai mica decat la cea de la sistemele alternative alimentate cu alte tipuri.

In al doilea rand, pe langa un foarte bun randament, au si un design din ce in ce mai atractiv si inovator. Evolutia aspectului se observa facand o comparatie cu semineele regasite in casele batranesti si cu cele intalnite in casele moderne.

O companie italia care a decis sa intre pe piata din Romania, infiintand societatea mixta Termoseminee Bratina. Incurajand ideile inovatoare privind productia de termoseminee, au reusit ca pana in prezent sa aiba cele mai ingenioase produse. Au creat cele mai atractive si moderne aspecte pentru focare seminee cu lemne.

Tipuri de focare seminee cu lemne

In mare, exista trei tipuri generale de seminee regasite in portofoliul companiei Termoseminee Bratina.

Primul tip, cel mai comun, il reprezinta acele focare seminee cu lemne integrat in structura casei. La nivelul peretelui se observa doar parte frontala a semineului, cu marginile decorate si geamul protector. In spate, integrat total in perete, este restul corpului cu zona de ardere si cosul de evacuare al fumului.

Cel de-al doilea tip, este semineul suspendat pe perete, la o anumita distanta fata de sol. Sunt vizibile atat corpul intreg cat si cosul de fum. Are un design care sa il integreze perfect in atmosfera moderna a casei.

Utlimul tip de semineu este tot suspendat. Acesta, in schimb, poate fi amplasat in orice parte a camerei. Are geamul de jur-imprejur, de forma sferica, si aspectul general se potriveste oricarui gust.

Check Also

Boiler Ariston

Boiler Ariston

Boiler Ariston Multi mizeaza pe un boiler pentru a scapa de ceva cheltuieli in plus. …

Close