duminică , iunie 16 2024
Home / Sport si Recreatie / Inchiriere Echipament Snowboard Poiana Brasov

Inchiriere Echipament Snowboard Poiana Brasov

Inchiriere Echipament Snowboard Poiana Brasov

Sporturile de iarna implica procurarea echipamentului adecvat care se face, de regula, la centrele de Inchiriere Echipament Snowboard Poiana Brasov. Snowboard-ul este unul dintre cele mai dificile sporturi de iarna. Se invata mai greu decat schiatul. Acest sport necesita si o doza foarte multa de curaj. Este un sport energic. Implica foarte multa stapanire de sine. Posibilitatile de accidentare sunt mult mai numeroase decat in cazul altor sporturi de iarna. Exista o asemanare intre echipamentul de ski si echipamentul de snowboard. Diferenta de siguranta o fac betele de ski.

Inchiriere Echipament Snowboard Poiana Brasov

Snowboard-ul se practica atat pe partiile de ski, dat si pe partii special amenajate in acest scop. Sportivii avansati si cei profesionisti pot practica snowboard-ul si in afara partiilor de ski. Acestia stapanesc acest sport de iarna. Astfel, il pot practica in siguranta si pe alte trasee montane neamenajate in acest scop. Acestia nu pun in pericol siguranta celorlalti turisti. Toti practicantii trebuie sa poarte echipamentul adecvat. Daca nu detin echipament de snowboard, acesta poate fi inchiriat de la centrele de Inchiriere Echipament Snowboard Poiana Brasov.

Inchiriere Echipament Snowboard Poiana BrasovIncepatorii trebuie sa se familiarizeze cu mai multe aspecte importante. Trebuie sa aiba cunostinta despre tipologia terenului. Aceasta tipologie prezinta relevanta in ceea ce priveste stilul de coborare adoptat de viitorul sportiv. Stilul de coborare poate fi: freeride, all-mountain si freestayle. Pentru incepatori se recomanda folosirea unui snowboard din gama all-mountain. Acesta poate fi utilizat in fiecare zi. Este rezistent.

Inchiriere Echipament Snowboard Poiana Brasov

Cei care stiu sa practice snowboard-ul, dar insa nu sunt avansati, vor adopta stilul freeride. Astfel, acestia vor utiliza un snowboard directional, pe care il pot gasi la centrele de Inchiriere Echipament Snowboard Poiana Brasov. Mai sunt trei criterii importante care trebuie luate in considerare. Acestea sunt: lungimea placii, latimea placii si gradul de flexibilitate. Pentru a practica acest sport de iarna in conditii de maxima siguranta, aceste criterii trebuie cunoscute si ulterior analizate cu atentie. Lungimea placii se alege in functie de inaltimea si greutatea turistului. Latimea placii se alege in functie de marimea booti-lor utilizati. Gradul de flexibilitate difera in functie de temperamentul individual.

Check Also

Piscina Rasnov

Piscina Rasnov

Cum aleg cea mai potrivita piscina Rasnov? Persoane de toate varstele merg la piscina Rasnov …

Close