duminică , iunie 16 2024
Home / Servicii / LR Health & Beauty

LR Health & Beauty

LR Health & Beauty

LR Health & Beauty sustine mii de parteneri de 34 ani in 28 de tari cu doua game mari de produse de sanatate si frumusete. Este o companie germana cu o singura fabrica de productie in Ahlen. Pe langa calitatea “Made in Germany” ne mai recomanda si certificatele de calitate obtinute anual de la cele mai severe intitute internationale. IASC este Institutul international al producatorilor de produse pe baza de Aloe Vera care ne desemneaza/recunoaste ca cel mai mare producator de produse pe baza de aloe vera din Europa. Asta datorita faptului ca avem peste 50 de produse cu o concentratii mai mare de 15% pana la 98% aloe vera, ca avem propria plantatie de aloe vera Barbandensis in Mexic.

LR “more quality for your life”

LR Health & BeautyUn motto care mie personal imi place foarte mult, imi da o stare de bine! Desi am fost educati ca trebuie sa muncim din greu pentru a merita ceva, acest motto ma face sa ma gandesc ca noi putem face diferenta pozitiva. Numai de noi depinde totul. Noi suntem cei care alegem calitatea pe care o dorim in viata noastra. Incepand cu oamenii pe care ii primim in jurul nostru, continuand cu gelul de dus pus pe pielea noastra pana la vitaminele de care corpul nostru are nevoie pentru functiona in paramentrii normali. Ma bucur sa descopar din ce in ce mai multa lume in ziua de azi care cauta calitatea si nu pretul. Oameni care stiu sa aprecieze si sa faca diferenta cand vine vorba de produsele pe care ei le constum atat pe interior cat si pe experior.

LR Health & Beauty oferta, fara sa te oblige!

Deși la început suntem atrași de calitatea superioară a produselor, pe parcurs descoperim și ideea de afacere pe care o avem la dispoziție. Unii dintre noi alegem ceea ce ni se potrivește, fie ca vorbim de dezvoltarea echipelor de succes, fie ca vorbim de consumul și/sau vânzarea produselor. Cert este ca LR ne pune la dispoziție același plan de marketing, aceeasi idee, însă noi alegem ce ni se potriveste.

Fara sa fim obligati sa facem ceva lunar!
Fara sa ni se impuna un taghet!

Check Also

Pret Formatie Nunta

Pret Formatie Nunta

Pret formatie nunta – Cum sa gasiti o formatie de muzica de nunta ieftina? Pret …

Close