duminică , iunie 16 2024
Home / Constructii / Protejarea in caz de cutremur – senzori seismici

Protejarea in caz de cutremur – senzori seismici

Protejarea in caz de cutremur – senzori seismici

Avand in vedere ca tara noastra se afla intr-o zona seismica, trebuie sa luam in calcul achizitionarea unor produse care sa ne protejeze de cutremure. Apelarea la niste senzori seismici este o metoda foarte buna de a ne proteja de eventualele scurgeri de gaz care ar putea aparea in urma unor seisme.

De ce sa apelati la aceste produse?

senzori seismiciDezastrele naturale provoaca distrugeri majore, dar aceste distrugeri sunt amplificate de scurgerile de gaz. Incendile reprezinta un alt dezastru cu care se confrunta oamenii, imediat ce are loc un cutremur major. Pentru a evita acest lucru, trebuie sa aveti in vedere unele produse precum vanele seismice.

Ele va vor pune la adapost si va vor permite sa luati precautile necesare, astfel incat sa nu aveti de-a face cu scurgerile de gaz. Veti constata ca veti avea ocazia sa diminuati pericolele cauzate de scurgerile de gaz si chiar sa le inlaturati complet, daca veti apela la aceste produse.

Functionarea unor senzori seismici

Acesti senzori seismici se bazeaza pe niste principii foarte simple. Ei vor bloca fluxul de gaz, astfel incat acesta sa nu mai circule prin locuinte. Instalarea acestor sisteme de siguranta ar trebui facuta la toate cladirile. Ele sunt montate de obicei pe conducta principala de gaz, la intrarile cladirilor. In momentul unui seism, aceste produse se activeaza automat si blocheaza complet circulatia gazului. Pentru a fi activate, este necesar un cutremur de 5,4 grade pe scara Richter.

Veti gasi aceste produse la niste firme avizate. Doar ele vor fi in masura sa va ofere toate informatiile necesare penttru achizitionarea lor. Veti constata ca veti face o alegere foarte buna alegand aceste produse si cu siguranta va veti putea bucura de siguranta pe care vi-o doriti, apeland la ele. O firma profesionista va va oferi toate detaliile pentru achizitionarea acestor produse.

Check Also

Producator Containere De Locuit

Producator Containere De Locuit

Alegerea unui producator containere de locuit Fiecare producator containere de locuit este la mare cautare …

Close