sâmbătă , aprilie 20 2024
Home / Constructii / Tabla Craiova

Tabla Craiova

Tabla Craiova

Andaliza este o firma producatoare si comercializanta de tabla Craiova si de tigla metalica. Acestia va ofera toate produsele necesare realizarii unui acoperis rezistent si estetic. Sunt activi in acest domeniu de 17 ani, timp in care s-au dezvoltat si au reusit sa ajunga la un nivel superior calitativ.

Principalele puncte tari ale acoperisurilor realizate cu tabla Craiova

tabla craiovaPoate printre primele avantaje pe care ar trebui sa le cunoasteti se refera la durata prelungita de viata. Corect montata si intretinuta, aceasta tabla Craiova poate avea o durata de viata cuprinsa intre 40 si 60 de ani. O alta caracteristica ar fi greutatea. Comparativ cu tigla clasica, tabla produsa de Andaliza este mai usoara. De exemplu, pentru un acoperis relativ mare, in loc de 10.000 de kg, acoperisul va cantari 1.000 de kg.

Etanseitatea se realizeaza cu ajutorul sistemului de prindere a modulelor, realizat prin suprapunere si cu suruburi autofiletante. Infiltrarea apei nu va putea fi posibila datorita acestui sistem. Ultima caracteristica de care vom scrie se refera la rezistenta la foc si la conditiile meteorologice nefavorabile. Tabla Craiova are un grad ridicat de rezistenta la temperaturile ridicate, in cazul aparitiei focului, acestea vor ramane intacte.

Tipuri de produse comercializate de producatorul de tabla din Craiova

Andaliza pune la dispozitia clientilor tigla metalica si tabla trapezoidala. Acestea sunt realizate din otel zincat. Au in compozitie 4 straturi, primul din zinc, al doilea este de pasivizare, al treilea este stratul primer si ulimul, cel de pe partea superioara, este stratul de vopsea.

Check Also

Producator Containere De Locuit

Producator Containere De Locuit

Alegerea unui producator containere de locuit Fiecare producator containere de locuit este la mare cautare …

Close